سری g اسکانیا در اواخر سال 2007 عرضه شد و طیف گسترده از کاربری ها را ارائه می داد. به طوری که تقریبا در انواع مختلف کاربری، برای بخش ساخت و ساز تولید گردید.
کشنده اسکانیا g در در واقع یک محصول میان رده است و بیشتر مناسب مسافت های کوتاه و سیستم توزیع و پخش شهری است و نسخه بالاتر آن که مناسب مسافت بلند و تردد های بیابانی می باشد سری R و S است. سری G نسبت به سری های R و P و S از امکانات کمتر و کابین های نسبتا کوچکتری برخوردار است. نخستین نسل این سری کشنده در سال 2006 معرفی شد و این نسخه بسیاری از ویژگی های سری R و P را دارد ولی از جایگاه پایین تری بر خوردار است.
برای مشاهده و کسب اطلاعات بیشتر در مورد اسکانیا سری P این مقاله را مطالعه کنید.
نسل دوم این سری در آگوست سال 2016 معرفی شد و تغییرات ظاهری شامل حال آن شد، از جمله چراغ های تیز و لبه دار و … و بیشترین امکانات را در سری خود دارد از جمله موتور های خورجینی و سیستم تعلیق بادی برای تمام محور ها ولی تفاوت اصلی در پیشرانه و امکانات آن است و صرفا تفاوت ظاهری و امکانات دارند.
[tie_slideshow]
[tie_slide] [/tie_slide]
[tie_slide] [/tie_slide]
[tie_slide] [/tie_slide]
[tie_slide] [/tie_slide]
[tie_slide] [/tie_slide]
[tie_slide] [/tie_slide]
[/tie_slideshow]
سری های R، P و G تنها با اختلاف چند سال به بازار عرضه شدند ولی از نظر ظاهری، در نگاه اول بسیار شبیه هم هستند. حتی در نسل دوم هم شباهت بسیار دارند ولی بطور کلی در نسل اول شاهد چراغ های مستطیلی با جلو پنچره بزرگ هستیم و چراغ های مه شکن بصورت گرد طراحی شده اند تا با چراغ های مستطیلی، تضاد ظاهری ایجاد کنند. طراحی در داخل کابین نیز به همین شکل و همه سری ها مشابهه یکدیگر اند وتنها در آپشن ها تفاوت دارند.
اما در نسل دوم سری های اسکانیا ظاهری متفاوت می بینیم و کاملا مشخص است که هزینه قابل توجهی جهت طراحی آن شده است.
کابین سری g در سه ارتفاع کوتاه، نرمال، بلند وجود داد که بصورت sleeper ارائه شده اند. بطور کلی 4 مدل کابین Day Cab، Short Cab، Sleeper Cab، Extended Sleeper Cab در اختیار است، ارتفاع سقف 10 سانتی متر بلند تر در نظر گرفته شده. همچنین گفته می شود صندلی راننده هم مقداری جلو تر و پایین تر از کابین قرار دارد و در عین حفظ مزایای کابین بزرگ، از دید بسیار خوبی هم بر خوردار است. اسکانیا های سری g در سال 2010 نسبت به کشنده سری p، کابینی جادارتر و فضای ذخیره سازی بیشتری داشتند.
[tie_slideshow]
[tie_slide] [/tie_slide]
[tie_slide] [/tie_slide]
[tie_slide] [/tie_slide]
[tie_slide] [/tie_slide]
[tie_slide] [/tie_slide]
[tie_slide] [/tie_slide]
[/tie_slideshow]
قلب تپنده در کامیون های سری g اسکانیا با کاربری های مختلف عبارت است از 9 لیتری، 11، 12، 13، 15 و 16 لیتری که سه انجین اول 6 سیلندر با چینش خطی اند و 15 و 16 لیتری خورجینی 8 سیلندر هستند.
قدرت خروجی پیشرانه 9 لیتری از 230 الی 380 اسب بخار است و مدل 13 لیتری آن خروجی 360، 480،440،400 اسب بخار را دارد که گشتاور آن به ترتیب 2500،2300،2100،1850 نیوتن متر است که همگی گشتاور ها در دور 1000 تا 1300 ارائه می شوند.( توان پیشرانه های 11 و 12 لیتری، تقریبا در محدوده پیشرانه 13 لیتری هستند).
پیشرانه های خورجینی هم از 500 الی 730 اسب بخار قدرت و 2600 الی 3500 نیوتن متر گشتاور دارند.
جعبه دنده در کامیون های سری g می تواند به دوصورت اتوماتیک و دستی مونتاژ شود. گیربکس اتوماتیک 12 یا 6 سرعته و گیربکس دستی 12 یا 16 سرعته که بسته به نوع کاربری (کشنده، باری و …) با آپشن ریتارد و یا بدون آن بر روی کامیون نصب می گردد.
سیستم تعلیق در سه مدل عرضه ارائه می شود. نخسین سیستم تعلیق، فنر شمش در تمامی محورر ها می باشد ( محور جلو و عقب). بهترین سیستم تعلیق هم، سیستم پنوماتیکی با بالن های بادی در محورهای جلو و عقب است و آخرین مدل سیستم تعلق هم، سیستم فنر شمش در محور عقب و سیستم بادی در محور جلو است.